fredag 17 september 2010

requiem över ett mellanår

Tränings- och tävlingsåret 2010 är egentligen inte slut men här kan ändå redan summeras (i både perfekt och futurum): 2010 var, och blir, ett mellanår. Utvecklingskurvan planade av som en slokande spaghetti. Ursäkterna saknades inte: Göteborgsvarvet var för varmt. Visby halvmarathon för blåsigt. Stockholm marathon gick för snabbt i början (och för långsamt i slutet). Inget av loppen blev något riktigt bottennapp, men heller inget att skryta med. Sanningen är helt enkelt att alla tider hittills under säsongen varit precis så bra som förväntat givet träningsmängden.
No more, no less.

(eftersom spådomar över resten av 2010 utlovats: Lidingö på 2:18. Någon mil eller halvmara på 38 resp 1.27 blankt.)

Men 2011, då djefvlar.

2 kommentarer:

  1. Ah, ett livstecken! Tipsa gärna om sena millopp, det ser inte ut att bli något Hässelby för mig, lurar lite på ALJ Open på Stadion 4/10...tillfällena att få ett officiellt sub40 resultat på milen är ju inte så många nu...får kanske vänta till 2011.

    SvaraRadera
  2. ALJ open har jag aldrig hört talas om, men mil på bana verkar ju trevligt - är det öppet för oss utan klubb? Synd på Hässelby, bra chans för platt och kallt och bra tid. Annars har jag hört att 2011 blir en exceptionellt snabb säsong. I synnerhet för fyrbarnsföräldrar!

    SvaraRadera